ALLE A-MERKEN, ONLINESHOP, VEEL DETECTOR-INFORMATIE, BODEMVONDSTEN, JEUGD DETECTORS & VISMAGNETEN.

  Beste (be)zoeker,

Wij heten u van harte welkom op de site van Detection Systems Holland. Al ruim 22 jaar zijn wij de officiële distributeur van onder andere WHITE'S metaaldetectoren in de BeNeLux. Naast White's verkopen en verhuren wij ook alle andere bekende en gerenommeerde merkdetectors. Ook de kinderen worden bij ons niet vergeten: We hebben voor de jeugd een uitgebreid assortiment detectoren in een betaalbare en alleszins redelijke prijsklasse.

Bezoek onze uitgebreide ONLINE SHOP om daar uw metaaldetector of accessoires te bestellen zodat u de volgende dag met een eerste avontuurlijke zoektocht op pad kunt gaan ..

Naast detectoren voor de hobby/archeologie leveren wij ook professionele bedrijfs- en beveiligings detectoren zoals detectie poorten, kabel/leidingdetectoren en speciale diepzoekers (voor bijvoorbeeld olietanks en putdeksels). Op onze NIEUWS pagina wordt u op de hoogte gehouden van alle wetenswaardigheden op detector gebied zoals accessoires/detectors, bijzondere bodemvondsten, detectortechniek (eigen service dienst) etc. etc. Graag plaatsen wij uw vondsten of tips op deze pagina.

Om u alvast de smaak van het avontuurlijk speuren met een detector te laten "proeven" hebben wij als eerste in Europa een DIGITALE ZOEKTOCHT door oud Nederland georganiseerd. Bij deze bent u uitgenodigd!! Op de oude kaarten moet u met uw 'detector' de schatten vinden welke daar verloren zijn. Met een White's detector moet dat zeker lukken!

In ons virtueel museum vindt u honderden BODEMVONDSTEN. Metalen-, Aardewerk-, Steengoed-, Glas-, Militaria-, & Tegelvondsten worden uitgebreid getoond en beschreven. We hebben dit bewust op de site gezet zodat u, als (toekomstig) zoeker, hier wellicht een herkenningspunt aan heeft voor wat betreft datering en determinatie.

Om u alvast wat op weg te helpen waar te zoeken en hoe plekken te ontdekken hebben we ook informatie over LUCHTFOTO'S en oude kaarten op onze site gezet. Eén en ander geeft een indruk hoe u het beste te werk kunt gaan zodat het vondstresultaat verhoogd wordt. Met TIPS & TRICKS denken we u te kunnen helpen met ideeën, voorkomende problemen en de daarbij passende oplossingen.

Kijk ook even bij de informatie welke wij voor de BEGINNER en ALGEMEEN op de site hebben gezet. Hier worden onder andere enkele spelregels weergegeven met betrekking tot de officiële gedragsregels inzake het zoeken met een metaaldetector.

Op de ADRES pagina kunt u, behalve een uitgebreide route beschrijving naar onze zaak, ook alles lezen over de geschiedenis van ZALK (bij Zwolle) dat naast een rijke historie ook een prachtige natuur te bieden heeft.

Wij zijn voor al uw vragen en bestellingen dagelijks (Zondags gesloten) bereikbaar (van 9.30 uur tot 21.30 uur) onder tel: 0031 (0)383636591.

Voor een goed en degelijk detectoradvies hebben wij wellicht een White's VERKOOPPUNT bij u in de buurt (klik op "verkooppunt" om ons overzicht te krijgen)

Wij wensen u veel zoek- en kijkplezier op onze site toe.


met vriendelijke groet

Namens White's & Detection Systems Holland

Ruud de Heer.

http://www.metaaldetectors.nl/

 
 
@schatzoekers