White's Spectra VX3

 
NIEUW REVOLUTIONAIR TOPMODEL van WHITE’S

WHITES heeft een nieuwe SUPER detector in het topsegment ontwikkeld de White’s SPECTRA V3. Uitgevoerd met blue tooth voor bestands uitwisseling, een kleuren monitor, verlichte insteldruktoesten, draadloze koptelefoon (met perfecte pasvorm, dus geen pijn aan je oren), drie zoek frequenties (2.5-7.5-22 khz), 100% metaalsoort analyse,grandioos discriminatie systeem en nog veel meer nieuwe spectaculaire ontwikkelingen in detectie techniek zijn samen gebracht in deze VISION V3 van Whites. De bediening is niet moeilijk. Een logische opbouw en handeling maken de V3 tot een ‘zet aan en gaan’ detector. De uitsluiting van mineralen , de zgn grondbalans, is een fluitje van een cent. Vijf a zes keer de schotel boven de grond op en neer bewegen en de electronica heeft zich helemaal aangepast aan de bodemomstandigheden.

Lees deze PDF met alle relevante gegevens en verbaas je over de ontwikkelde MD techniek. De zwaarst verontreinigde Romeinse akker zal een peulenschil blijken te zijn. De stranden en de akkers zullen leegraken, de VISION voelt zich echt overal thuis!! Wij denken dat met de komst van de VISION V3 de revolutie in de detectorwereld begonnen is. Whites staat weer eenzaam aan de top met een prachtige en machtige metaaldetector, de White’s Spectra V3 (VISION V3)

White's Spectra V(ision)3i metaaldetector

De Whites Spectra V3i metaaldetector is de top in het metaaldetector aanbod. Voor deze zeer geavanceerde WHITES detector is geen terrein meer veilig. Wij garanderen dat dit het antwoord van Whites op andere topdetectors is . Natuurlijk zijn de zeer ervaren zoekers met deze metaaldetector altijd in het voordeel maar ook beginners kunnen er direct mee op pad. Ervaring is dus niet direct een vereiste. De V3i steekt logisch in elkaar en laat zich vlug begrijpen. Een duidelijke Nederlandse handleiding en fantastische zoekprogramma`s garanderen succes.

De Spextra Vision V3i geeft aan hoe diep het voorwerp (munt) zit maar er wordt ook direct aangegeven welk metaal er onder de speciale V3i schotel zit. Ook de grootte wordt aangegeven.

Het meest in het oogspringend is het HD full colour scherm waar alle onderdelen en subprogramma`s op weergegeven zijn (Zoals op een I-Phone) Een draadloze , zeer luxe WHITES hoofdtelefoon zorgt voor een uitstekende geluids opbrengst. Niets blijft meer verborgen: De V3i detecteert , scherm en hoofdtelefoon registreert, een sublieme onverslaanbare combinatie

De Spectra V3i metaal detector maakt gebruik van drie frequenties (2,5 kHz , 7,5 kHz en 22,5 kHz). Op dit moment zijn er geen detectoren verkrijgbaar die de SPECTRA V3i in deze techniek kunnen evenaren laat staan verbeteren.

SPECTRA V3i Specificaties
 • HD kleuren scherm: Geeft alle benodigde informatie qua vondst, diepte, instellingen enz
 • Analyseren en de 3 frequentie schermen: Een geheel nieuwe manier om vondsten te onderscheiden gebruikmakend van alle gegevens die elke specifieke frequentie weergeeft.
 • De draadloze SPECTRASOUND hoofdtelefoon: Deze hoofdtelefoon heeft meerdere frequenties en daardoor geen last van signalen van andere Spectra V3i detectoren
 • 9 vooringestelde zoekprogramma`s: Deze zijn allemaal naar eigen inzicht in te stellen zodat de optimale detectie ingesteld kan worden. We hebben zelf meerdere super programma`s ontwikkeld. U zult verbaast staan wat deze V3i kan.
 • 3 geoptimaliseerde Zoekfrequenties: Maximaliseer de prestaties met de 3 frequenties voor de meest uiteenlopende metaalsoorten: 22.5 kHz voor goud, 2.5 kHz voor zilver, of 7.5 kHz voor algemeen gebruik. Zoek tegelijkertijd in alle alle frequenties, of gebruik een enkele frequentie voor de verschillende programma`s en terreinen.
 • Instelling opties zichtbaar: Tijdens het zoeken is de ‘instelling opties van het gebruikte programma’ zichtbaar om deze desgewenst direct te veranderen tijdens het zoeken.
 • 6 MENU opties: De 6 meest populaire instellingen zijn makkelijk en snel aan te passen via een speciaal ontwikkeld menu(zichtbaar op het scherm). Hierin kun je bijvoorbeeld de discriminatie, diepte bereik, audio, grondbalans en nog veel meer direct aanpassen.
 • De 24 cm DD zoekschotel: Deze waterdichte zoekschotel is in onze optiek de allerbeste schotel die WHITES ooit gemaakt heeft . We adviseren ook de DFX, MXT en M6 bezitters deze schotel er bij te kopen.
 • Instelbare beeldscherm achtergrond verlichting: Het beeldscherm is qua helderheid en verlichting naar eigen idee in te stellen.
 • Eigenaar registratie: Leg je naam en contact informatie vast met een speciaal wachtwoord zodat bij verlies of diefstal de detector niet gebruikt kan worden.
 • Selecteerbare grondfilters: Kies uit 8 grondfilters (van 5 tot 12.5 khz) om mineralisatie(neutraliseren) tegen te gaan en om je zwaaisnelheid in te stellen.
 • Detectie vertraging: Instellen van de zwaaisnelheid (200 snelheden) om de mineralisatie aan deze(schotel) zwaaisnelheid aan te passen
 • 3 x 3 T arget I.D. System™: Snelle detectie controle (Wat is het?) vastleggen met de drie verschillende frequenties. ( metaalsoort analyse beeldscherm dankzij Spectra-Graph. )
 • Programma aanpassingen tijdens het zoeken: Gebruik de ‘gebruikers instellingen’ aan de onderkant van elke zoekscherm en pas deze aan terwijl je zoekt. Er zijn verschillende ‘live controls’ voor elk programma.
 • NIHM oplaadsysteem ( navulbaar accupack en oplaadbaar pack) voor gemiddeld 20 zoekuren

Er zijn veel efficiente extra PRO opties voor de doorgewinterde WHITES SPECTRA V3i zoeker om alle instellingsmogelijkheden te optimaliseren.

Sinds NOVEMBER 2010 heeft de SPECTRA V3 een update gekregen die op de nieuwe modellen als I verschijnen (Dus V3i). Deze update is gratis voor elke Spectra bezitter na NOVEMBER 2009. Alleen de verzendkosten (via importeur Detection Systems Holland)) zijn voor de eigenaar. Bij deze de belangrijke extra’s die er bij gekomen zijn:

  1. Ingebouwde ‘snel zoek’ gids: Een ingebouwde handleiding! Die met een druk op de knop verschijnt en op het helpscherm alle verkorte optie informatie geeft.
  2. Stereo Mixed Mode Audio: Alle metalen in het ene oor, discriminatie in het andere oor. Alle voordelen van echte stereo. Gedigitaliseerd om de beste audio detectie te geven.
  3. Keuze uit meerdere MENU talen: Engels, Duits, Turks, Russisch en Spaans
  4. Schotel keuze: Betrouwbare diepte informatie op het scherm voor elke gekozen schotel
  5. Prospectie Scan: Door middel van verschillende bewegende grafieken worden veranderingen in de grond weergegeven tijdens het zoeken.
      Met staaf diagrammen wordt de verandering van de grond gesteldheid weergegeven (interessant voor oa Romeinse gebieden)
  6. Selecteer de grondsoort: Voor maximale detectie is het belangrijk dat de detector goed afgesteld is op de grondsoort: Kies voor NORMAAL of ZOUT (mineralen)
  7. Zoek indicatie: Duidelijk is op het scherm te zien in welk programma je zoekt. Via een icoontje op het scherm wordt aangeven : Programma, Metaal Analyse, Pinpoint

Whites heeft het niet alleen MOOIER maar ook VEEL BETER gemaakt. De ultieme detectie grens is met de V3i bereikt.

Whites metaaldetectors: altijd vernieuwend, altijd de beste!!!!

Levering inclusief Programma`s, Nederlandse handleiding, DVD, Draadloze koptelefoon, oplader, oplaadbare batterijen,draagtas en natuurlijk 24 maanden volledige garantie.

Detection Systems Holland
Veerpad 2
8276 AP Zalk
038 3636591


*Importeur Nederland, Belgie, Luxemburg, Macedonie en Duitsland
 
De beeldschermen van de Vision V6Wilt u meer informatie hebben over deze detector? Neem dan contact op via telefoon nummer 038-3636591 of stuur een email naar Detection Systems Holland
 
 
- Terug -