White's MXT Pro

 
WHITES MXT PRO metaaldetector

De MXT PRO is een allround semie digitale detector en heeft een display waarop duidelijk te zien welk metaal zich onder de schotel bevindt. Middels het befaamde metaalgeleidings nummer systeem (zoals op de XLT en DFX) is een redelijk zuivere inschatting te maken wat de vondst zou kunnen zijn. Naast het metaal referentie getal wordt er op het scherm ook een vondst icoon aangegeven (ring, 5 ct. etc.)

In het geheugen van de MXT zitten 3 digitale programma's die via (3) gewone knoppen en (3) schakelaars en drukknoppen worden bediend en ingesteld. Dus voor diegenen die moeite met het 100% menu gestuurde digitale hebben, kunnen met deze semie digitale detector probleemloos op pad. De zoekfrequentie is 14 Khz en de electronica is verder voorzien van twee grondfilters. We hebben de MXT op vervuilde grond laten testen met zowel de concentrische- en de 2 D (10 inch) V3i schotel.De conclusie was dat de MXT geweldig presteerde met de 2D schotel.De concentrische schotel voldeed minder goed vandaar dat wij besloten hebben de MXT alleen uit te voeren met deze Eclipse widescan schotel die ook bij de DFX wordt gebruikt.

De MXT PRO wordt geleverd met:
 
  • Naar keuze de DD 10 inch schotel (bijzonder aanbevolen) of de 30 cm open Concentrische schotel.
  • Goede Whites koptelefoon
  • Draagtas van Whites
  • Navulbaar accupack met 8 alkaline penlites (goed voor 25 uur zoeken)
  • 24 maanden garantie

  • Prijs zie onze Online Shop!
 
Wilt u meer informatie hebben over deze detector? Neem dan contact op via telefoon nummer 038-3636591 of stuur een email naar Detection Systems Holland
 
 
- Terug -