White's Spectrum XLT

 
White's XLT

De WHITE`s SPECTRUM XLT metaaldetector is het topmodel onder de detectoren en daarnaast de meest geavanceerde digitale metaaldetector die er op dit moment te koop is. Dit komt omdat alle mogelijkheden die zeer beperkt bij andere detectoren aanwezig zijn, bij deze XLT allemaal standaard aanwezig zijn.

Daarnaast is de XLT de detector die ook het grootste dieptebereik heeft. Naast diepte bereik is het discriminatie (afwijzing van b.v. ijzer e.d.) gedeelte van de detector ook erg belangrijk. Bij een normale detector moet u aan een knop draaien om bepaalde metalen af te wijzen. Hierbij filtert u dan helaas ook metalen weg die u wél wilt vinden. De spectrum XLT echter werkt met referentie getallen. Dat wil zeggen elk metaal heeft zijn eigen reeks nummers. Dit betekent dat u alleen die nummers op het beeld scherm afwijst die u niet wilt vinden, maar alle andere nummers (metalen) worden dan wel gedetecteerd. Dit heeft het grote voordeel dat u precies bepaald wát u vinden wil en wat er afgewezen moet worden: het beeldscherm geeft alle informatie weer.

Ook heeft de detector negen zoekprogramma's (vijf vast (fabrieks)ingestelde en vier zelf instelbare welke wij gratis geheel naar uw wensen voor u in het geheugen zetten) die met een simpele druk op de knop opgeroepen kunnen worden. Speciale goud programma's / gecombineerde goud, zilver en brons programma's/strand of akker programma's worden door ons in het geheugen van de detector gezet zodat u van te voren al de keuze kunt maken met welk programma u wilt zoeken. De XLT is makkelijk te bedienen, zodat u niet bang hoeft te zijn dat hij te moeilijk is. Het diepte bereik is enorm. Een zilveren zegelring detecteert u met een goed programma al op ongeveer 40 cm diepte. Hoe groter het voorwerp, des te dieper wordt het zoekvermogen.

Er zijn ongeveer 40 instelmogelijkheden. Een aantal zult u weinig gebruiken, maar op bepaalde gemineraliseerde gronden zult u enkelen soms moeten gebruiken om het optimale uit de machine te kunnen halen. Belangrijk is b.v. dat u weet dat er een voorversterker in de detector zit. Deze zorgt ervoor, dat er op redelijk schone grond een extra diepte van ongeveer 10 cm wordt toevoegt.

Verder kunt u op het beeldscherm zien hoe diep een munt ligt en wat voor materiaal het is. U kunt ook `s nachts zoeken omdat het beeldscherm verlicht kan worden. Er zit verder een schakelaar op die ervoor zorgt dat , als u tijdens het zwaaien van de schotel iets hoort, u precies kunt bepalen waar en hoe diep het voorwerp of de munt ligt. Verder wordt er gratis bijgeleverd : een oplader plus oplaadbare batterijslede, een navulbare batterij slede en een koptelefoon. Er is een Nederlandse handleiding bij van zes A4-tjes plus natuurlijk de Engelse of Franse. U heeft twee jaar garantie (water en breek/zoutschade zijn hiervan uitgesloten). Tevens kunt u ons 6 dagen per week bellen (tot 's avonds 22.00 uur) als u met vragen of problemen zit . Wij kunnen u deze prachtige detector zeker aanbevelen want de uitgebreide mogelijkheden die de Spectrum XLT heeft, zult u bij geen ander vinden.

  • Prijs zie onze Online Shop!

    Aanbevolen voor een nog groter diepte bereik de concentrische 1500 maxima schotel à € 179,00 (36 cm).

    Wilt u meer informatie hebben over deze detector? Neem dan contact op via telefoon nummer 038-3636591 of stuur een email naar Detection Systems Holland
  •  
     
    - Terug -